هر آنچه برای گل آرایی و انتخاب گل رستوران لازم است بدانید

حضور گل در رستوران‌ها می‌تواند فضا را آرامش بخش و دل انگیز کرده و نشانه میزبانی خوب شما باشد. افراد همواره تمایل دارند تا برای صرف غذا به رستورانی بروند که حس خوبی را در آن‌ها به وجود می‌آورد، بنابراین قطعا رفتن به یک رستوران با طراحی فضای داخلی زیبا و عطر گل‌های تازه، می‌تواند در انتخاب رستوران بسیار تاثیر گذار باشد. حضور گل می‌تواند یکی از پوئن‌های مثبت هر رستوران باشد که قطعا مشتریان را خصوصا در هنگام انتظار برای غذا، متقاعد می‌کند تا باز هم سری به رستوران شما بزنند.

گل نماد گرمی، عشق و محبت است و وجود گل ها در این مکان ها باعث کاهش استرس و ایجاد حس خوب و حس شادی می شود. وقتی مردم از یک رستوران برای شما تعریف می کنند در واقع در حال تشریح خاطره حس خوب آن رستوران، که ترکیبی از عوامل مختلف می شود صحبت می کنند، که شامل غذا، برخورد پرسنل، گل آرایی رستوران ، آرامش و داشتن حس خوب در محیط را توصیف می کنند. 

ایده ها و محل های مناسب برای گل آرایی در رستوران: 

- گل آرایی ورودی محیط

می توانید از گل آرایی، در ورودی رستوران بهره ببرید . استفاده از گلدان هایی با پایه های بلند همراه با گل آرایی متناسب با محیط می تواند حس خوبی برای مراجعین شما بوجود آورد .

- گل آرایی میز های داخل محیط

در ساده ترین حالت، قرار دادن گلدان هایی از گل های زیبا به معنای گل آرایی میزهای رستوران ها و کافی شاپ ها می باشد . در اشکال پیچیده تر می توان از ترکیب گل ها و به دست آوردن هارمونی دلنشینی برای این فضا بهره برد

- گل آرایی و طراحی گوشه های محیط

گوشه های محیط و فضاهای دنج، بهترین مکان ها برای گل آرایی متناسب با فضا و همچنین قراردادن گیاهانی متناسب با محیط می باشند . از گوشه های محیط خود به عنوان نقاط کانونی نهایت استفاده را ببرید .
- کاشت گیاهان در حاشیه بیرونی
محیط بیرونی شما بهترین مکان برای کاشت و قراردادن گیاهانی مناسب با آن فضا می باشد . متمایز کردن فضای بیرونی تصویری ایده آل از فضای رستوران شما در ذهن مراجعین و مشتریان شما خواهد گذاشت .

- دیوار سبز

استفاده از دیوار سبز یکی دیگر از ایده های شما برای استفاده از گیاهان در محیط رستوران و کافی شاپ هاست . اگر از پشت بام نیز برای پذیرایی از مشتریان خود استفاده می کنید می توانید از ایده روف گاردن نیز بهره ببرید. 

- آویز کردن گیاهان از سقف

در صورتی که فضا برای شما این امکان را مهیا کرده است ، از آویزان کردن گیاهان از سقف غافل نشوید که ایده ای بسیار عالی برای طراحی محیط داخلی این فضا می باشد  .

- لوستری از گل

می توانید از گل آرایی در سازه هایی از قبیل لوستر های فضای خود استفاده کنید و ایده ی باغ وارونه را در فضای خود پیاده کنید .

- گلدان های معلق

آویزان کردن گل های تازه در گلدان های معلق، دیگر ایده ای است که می توانید از آن در بهره بردن از گل ها در محیط داخلی خود استفاده کنید .

- گلدان های ارکیده

همواره قرار دادن گلدان های ارکیده بهترین ایده برای هر محیطی میباشد، زیرا علاوه بر القای حس لوکس بودن، زیبایی بسیار وصف ناشدنی نیز دارد که مطمئنا توجه هرکسی را در محیط به خود جلب خواهد کرد. بهتر است گیاه ارکیده را روی بلند ترین قسمت محیط مثل میز پذیرش قرار دهید تا همگان از سراسر محیط بتوانند زیبایی و حس باشکوه این گل را لمس کنند.

-گلدان های بونسای

بونسای بدلیل تاریخچه زیبایی که در دل خود دارد، همواره محبوب تمامی افراد در سرتاسر نقاط مختلف دنیا بوده است . درختچه های بونسای مناسب ترین ایده برای قرار دادنشان در محیط رستوران ها و کافی شاپ ها می باشند . می توانید با قرار دادن این گلدان ها در مرطوب ترین قسمت محیط خود ، از زیبایی آنها لذت ببرید.

مناسب ترین گل برای رستوران‌ها

انتخاب مناسب ترین گل برای رستوران قطعا می‌تواند یکی از موضوعات چالش برانگیز باشد. بنابراین در این قسمت چندین نمونه از مناسب ترین گل‌ها برای رستوران‌ها را برای شما گردآوری کرده‌ایم تا بتوانید به راحتی از میان آن‌ها، مناسب ترین گزینه را برای رستوران خود تهیه نمایید.

از جمله مناسب ترین گل برای رستوران‌ها که می‌توانید از آن‌ها برای روی میز و یا در دکوراسیون رستوران استفاده نمایید، عبارتند از:

•    بامبو
•    برگ‌های بزرگ مانند عبایی
•    گل شیپوری
•    پرنده بهشتی
•    گل لاله 
•    گل عشق یا اکسالیس
•    توس
•    گل داودی
•    گل آنتوریوم
•    گل خرچنگی 
•    پوتوس قلبی
•    فیکوس بنجامین
•    اسپاتی فیلوم
•    درختچه پاچیرا
•    زامیفولیا
•    انجیری
•    فیلودندرون
•    گیاه شاه بلوط
•    آرالیا
•    گیاه گندمی
•    گیاه برگ قاشقی
•    شفلرا
•    سانسوریا

نکاتی که برای گل آرایی رستوران همواره باید در نظر بگیرید:

  • به دیزاین گل ها در مناسبت های مختلف در رستوران توجه کنید

گل ها را می توانیم متناسب با مناسبت ها طراحی کنیم مثلا می توانیم گلها و گیاهان پاییزی اواخر پاییز برای شب یلدا بر روی میزها قرار دهیم و یا گل های مخصوص ولنتاین را در روز ولنتاین روی میزهای رستوران قرار دهیم.

  • از روش نگهداری گلها در رستوران اطلاع کسب کنید
برای تازه تر ماندن گلها بهتر است از غذای گل (فلاورفود) استفاده کنید تا در صورت تعویض نشدن آب گلدان های پس از یک هفته، ضمن افزایش عمر گل، آب گلدان ها رنگ عوض نکند و بوی بدی نگیرید. ما پیشنهاد می کنیم که در صورت امکان گلدان های گل خود را در پایان روز کاری جمع کنید و در محیط خنک تری قرار دهید و مجددا صبح ها بر روی میز ها قرار دهید تا گلهایی با عمر بیشتر داشته باشد.
  • به نور محیط خود توجه کنید
گل ها و گیاهانی هستند که عاشق نور میباشند و برای محیط های روشن بسیار مناسب هستند و بر خلاف آنها، هستند گیاهان و گل هایی که در محیط های تاریک به خوبی رشد می کنند . در خرید گل ها و گیاهان به این عامل مهم توجه کنید و متناسب با نور محیط خود اقدام به خریداری آنها کنید .
  • از قراردادن گل های معطر تا حد امکان پرهیز کنید
یکی از نکات مهمی که در قرار دادن گل ها در محیط داخلی رستوران و کافی شاپ ها وجود دارد، این است که از گل های معطر پرهیز کنید . اگر چه معطر بودن گل ها خوب است و بسیاری از ما عاشق این گل ها هستیم، اما باید در نظر داشته باشید حضور مداوم آنها در محیط، باعث ایجاد عطر شدیدی در فضا می شود و این موضوع برای افرادی که به محیط شما وارد میشوند به هیچ عنوان رضایتبخش نیست؛ علی رغم اینکه پس از مدتی منجر به سر درد آنها نیز خواهد شد .
  • به رنگ گلها و گیاهان توجه کنید
رنگ گل ها و گیاهانی که انتخاب می کنیم از اهمیت بالایی برخوردار است . رنگ آنها باید تناسب ایده آلی با محیط برقرار کند . عدم تناسب رنگ گل ها و گیاهان با فضای داخلی محیط، حس خوشایندی ایجاد نمی کند و نمایانگر عملی غیر حرفه ای است. برای مثال پیشنهاد می شود برای کافه ها و رستورانهایی که سبک سنتی را برای طراحی محیط خود انتخاب کرده اند از تم طراحی به سبک روستیک یعنی گل ها و گیاهان خشک در ترکیب با گل هایی به رنگ زرد، نارنجی، بنفش و زیتونی استفاده شود . این رنگ ها برای فضای سنتی ایده آل میباشند؛ پس به این نکته در طراحی گل ها و گیاهان در محیط خود دقت کنید.